Wasmachine stuk? Even skypen

In de pers


pers

De wasmachine is kapot. Wat nu? Een nieuwe wasmachine is een flinke investering die weleens een flinke hap zou kunnen nemen uit het geld dat je gespaard hebt voor je vakantie. Is repareren een optie? Of moet je dealen met die rib uit je lijf en toch echt een nieuwe kopen? Simpler ging voor je op onderzoek uit en vroeg advies..


pers

Een mogelijkheid om de reparatiekosten te beperken is een reparateur die via Skype meekijkt naar het mankement.


pers

Waarom een deskundige in huis halen als je het ook zelf kunt? Steeds meer branches helpen de consument op afstand.


pers

Soms gaat er iets kapot thuis, zoals een wasmachine. Kun je het zelf maken, moet er een monteur komen of kun je beter een nieuwe kopen? Als leek is dat lastig in te schatten. Jelle Hylarides bedacht hier een oplossing voor: een consult via Skype. Advies van een expert, zonder voorrijkosten.


pers

Op MonteurOpAfstand.nl kan je hulp inschakelen van monteurs via Skype of FaceTime.


pers

Soms is een afspraak maken met een monteur zó tijdrovend, dat je liever maandenlang met een lekkende kraan of kapotte wasmachine blijft doormodderen. De start-up Monteur Op Afstand is dan precies wat je nodig hebt.


pers

Iedereen kent het wel; een huiselijk apparaat weigert dienst – bij voorkeur als het echt ontzettend slecht uitkomt – en je hebt geen idee wat je moet doen.


pers

Een defect bij een wasmachine hoeft niet altijd een ernstige oorzaak te hebben. Het kan bijvoorbeeld een verstopte filer zijn. Maar voor je dat weet, ben je een monteursbezoek verder en €60 voorrijkosten armer. Zonde.


pers

Wie een wasmachinemonteur nodig heeft, vindt via de website een erkende specialist in de buurt. En die kijkt via een videoverbinding mee.


pers

Voor een kapotte wasmachine hoef je tegenwoordig geen monteur meer te laten komen.


pers

Via je smartphone of tablet laat je aan de witgoedmonteur zien wat het probleem is met bijvoorbeeld de wasmachine.


pers

Samen met 5 andere projecten is Monteur op Afstand door naar de volgende ronde voor de categorie Duurzame energie


pers

Monteur op Afstand is selecteerd bij de laatste 30 Ideeen die meedingen voor de TEDx Amsterdam Award 2013