Wasmachine stuk? Even skypen

Zoek een monteur bij jou in de buurt
Vul je woonplaats of postcode in

Beoordelingen


Beoordelingen gemaakt door onze klanten die gebruik hebben gemaakt van Monteur op Afstand.

Algemeen

A

Reactiesnelheid

R

Gemiddelde cijfer

8,9
8,7
61 beoordelingen

problemen met wasmachine
10
10

san

27 8 2018

Monteur op Afstand

Harry nam meteen contact op. Heeft me advies gegeven hoe ik kon controleren waar de storing vandaan kwam. Alle advies opgevolgd, helaas niet kunnen repareren. Met oog op de kosten adviseerde harry me dan toch een andere machine aan te schaffen omdat waarschijnlijk het een elektrisch probleem is en dat kan flink in de papieren lopen. Zeer tevreden over de monteur op afstand.

Wasmachine werkt(e) niet meer
9
9

Tevreden klant

22 3 2018

Monteur op Afstand

Wat een fantastische ervaring, de monteur op afstand, die snel doorheeft wat het probleem is met mijn wasmachine en duidelijk uitlegt hoe ik deze zelf kan repareren. Voor 12,50 is hij nu weer werkend!

Kapot koelkastlampje
9
8

de fitting

27 11 2017

Monteur op Afstand

Geacht ‘Monteur op Afstand team’, Mijn (eerste) ervaring met ‘Monteur op afstand’ is goed. Wij werden in onze beleving -precies hebben we de tijd niet opgenomen- snel opgebeld door de door ons gekozen monteur. De heer Kers van Kers Elektro Reparatie Service heeft ons heel vakkundig en bijzonder netjes geholpen en ook nog tips en onderdeelnummers gegeven voor het geval een ander onderdeel nog defect zou blijken. Waar wij tegenaan liepen was dat ik, hier bij mijn defecte koelkastlampje, niet de juiste meetapparatuur had. Desondanks hebben wij met ‘Monteur op afstand’ het defecte onderdeel kunnen opsporen. Ook de prijs waarvoor ik één en ander heb kunnen repareren is voor ons een hele opluchting. Wij zijn daarom erg tevreden met Uw service! Met vriendelijke groet,

Monteur Harry
9
8

Joey

13 11 2017

Monteur op Afstand

Dienstverlening als erg prettig ervaren. Ik wist na een gesprek van tien minuten direct waar ik aan toe was, wat zeer behulpzaam was ondanks dat het in mijn situatie negatief uitviel.

Marije van der Sar
9
8

x

3 11 2017

Monteur op Afstand

Geweldige service! Heel fijn dat het zo makkelijk op afstand ingeschat kan worden. Precies waar behoefte aan was bij dit soort problemen.

Verrassend goed!
9
9

Jan

13 6 2017

Monteur op Afstand

De diagnose en tips van de monteur waren zeer goed, ik was heel verbaasd dat hij zo nuttig kon zijn zonder ter plaatse te zijn. Zijn diagnose lijkt me de juiste.

Monteur op afstand werkt prima
10
10

Ma

9 5 2017

Monteur op Afstand

De bel afspraak werkte prima. En duidelijk advies over storing wasmachine. Dus helemaal tevreden. Werkt prima en scheelt veel geld.

1 belletje scheelt een hoop tijd en geld
9
9

claab

1 2 2017

Monteur op Afstand

Concept is super, geen onnodige kosten en een monteur die zelfs op basis van het typenummer van de machine wist wat de euvels zouden kunnen zijn.

Mw
8
7

Marisol

6 1 2017

Monteur op Afstand

Harry is een heel ervarende monteur, hij spot mankement in mijn machine heel snel. Hij is vriendelijk en neem de tijd voor vragen en advies. Ik heb aan mijn vriendenkring deze site en monteur al aanbevolen.

fam
9
9

lincuriel

4 1 2017

Monteur op Afstand

Vaatwasser foutcode E3
8
7

Rob

31 12 2016

Monteur op Afstand

Op advies van etna het verwarmingselement vervangen maar zonder gewenst resultaat. Monteur op afstand liet mij de watertoevoer onderzoeken van de bovenste sproei arm. Daarbij bleek de rubberring in de achterwand uitgehard te zijn en te lekken. Ring vervangen en machine werkt weer als nieuw !

wasmachine stuk en droger
9
8

was binnen paar minuten verholpen.

1 11 2016

Monteur op Afstand

wasmachine die te lang de programma draaide
8
9

Mariska

11 8 2016

Monteur op Afstand

Goede service, netjes te woord gestaan. Ik werd vlot teruggebeld. Ik kreeg een goede tip over het schoonmaken van de machine en dat dat mogelijk de oorzaak was van het feit dat hij de programma's veel te lang draaide. Uiteindelijk bleek het verwarmingselement kapot te zijn doordat deze helemaal verkalkt was. Voortaan gebruik ik azijn als wasverzachter, minder wasmiddel en een keer in het half jaar wasmachinereiniger mee laten draaien op 90 graden.

Wat een handige service
10
10

Margot

4 8 2016

Monteur op Afstand

Super handig, deze service, wat slim bedacht! Een uitkomst om zeer snel (binnen een half uur!) een diagnose te hebben voor zeer beperkte kosten.

Mw
9
9

riet

29 7 2016

Monteur op Afstand

Afgelopen maandag formulier ingevuld op internet en binnen het uur werd ik al teruggebeld! De deur van mijn wasmachine wilde niet open. In het gesprek met de monteur concludeerde hij wat er aan de hand kon zijn, en voor beide opties kreeg ik een richtprijs voor een eventuele reparatie. Maar omdat mijn wasmachine al 11 jaar oud was wilde ik niet te veel geld uitgeven. Ik had al min of meer bedacht dat ik maar een nieuwe moest kopen. Maar eerst wilde ik mijn was uit de machine krijgen. De monteur vertelde mij hoe ik de deur ( met grof geweld) het beste kon openen. doordat ik nu precies wist hoe ik de dit open kon krijgen kon ik binnen 5 minuten mijn was uit de machine halen. En dat zonder de wasmachine volledig te demonteren.

Zeer prettige ervaring
9
9

Flip

5 7 2016

Monteur op Afstand

Ik heb door Monteur op Afstand contact gehad met Harry Sitaram van Sitatronics. Dit was een zeer prettige ervaring. Harry Sitaram is snel, beleefd en betrouwbaar. Hij belde mij snel terug en gaf deskundig advies. Toen bleek dat het probleem groter was dan verwacht en ik dit niet zelf kon oplossen, heeft hij het meteen op zich genomen om onderdelen te bestellen en langs te komen zodra het onderdeel binnen was. Hij heeft vakkundig de wasmachine gemaakt. Daarnaast is Harry een vrolijke en aardige man die zijn afspraken nakomt en ook al van tevoren een prijsafspraak maakt en zich daar aan houdt. Ik raad hem aan iedereen aan.

Theo
8
6

Theo

5 7 2016

Monteur op Afstand

Na advies draaide mijn wasmachine weer prima

Reparatie vaatwasser
9
9

Bionda

27 6 2016

Monteur op Afstand

Monteur 15 min voor sluitingstijd verzoek tot bellen gestuurd. Niet verwacht, maar toch teruggebeld. Werd snel duidelijk wat probleem was. Kortsluiting. Meteen afspraak gemaakt en maandag monteur geweest. Meteen heldere reparatiekosten. Vaatwasser gerepareerd. Geweldig. Heel handig eerst tel contact met een monteur. Voor 9,95 geen geld en toch duidelijkheid. Fijne service, goede reparatie, heel klantvriendelijk. Top

Snel en deskundig
10
10

Alfons

26 6 2016

Monteur op Afstand

Heb zaterdagochtend een terugbelverzoek verzocht en ontving binnen een uur een reactie. Ik ken nu het euvel en weet ook hoe prijzig het is om het onderdeel te laten vervangen. Prachtig initiatief!

hans hanegraaff
9
8

miele combimagetronoven / siemens vaatwasser

23 6 2016

Monteur op Afstand

De monteur (jan kers) was naar mijn mening zeer kundig en goed op de hoogte van het euvel dat ik noemde. De display van onze magnetron sloeg op hol bij het instellen van de tijd. Hij adviseerde om de display goed schoon te maken omdat er mogelijk een onzichtbare film op zou zitten. Nu werkt het weer. Mbt de vaatwasser (siemens) heeft hij geadviseerd om de dealer te bellen omdat dit een garantie-item betreft. de vaatwasser maakte tijdens het programma een brommend geluid. bleek een ontwerpfout in de sproeiarm te zijn. de leverancier heeft inmiddels de arm vervangen en het werkt weer zoals het hoort Monteur op afstand lijkt mij een zeer goed initiatief. Misschien een tip om bij elke monteur te noemen in welke regio hij/zij opereert.

Vaatwasser probleem
9
9

Sven

12 6 2016

Monteur op Afstand

Ik had labyrinth van vaatwasser schoongemaakt en daarna stuitte ik op een ander probleem. Ik kwam er via Google niet meer uit.Na contact met Hans heb ik op zijn advies een pomp vervangen en nu doet vaatwasser het weer als een zonnetje!:-)

Advies Koel-vries combi
8
8

Xander

7 6 2016

Monteur op Afstand

Goed, adequaat en kundig advies. Heeft me een monteur bespaard.

Goede service
7
10

Studenthuisje

20 5 2016

Monteur op Afstand

Wij wonen in een studentengang en de wasmachine was kapot, dus hadden een contactverzoek ingediend. Kregen binnen een half uur antwoord dus dat was supergoed. Bij het telefoongesprek kwam naar voren dat het verwarmingselement vervangen moest worden. Toen de monteur langskwam had hij echter geen element bij zich, waardoor we een tweede afspraak moesten maken. Dit was jammer, maar verder prima service, lekker doen!

AEG wasmachine stuk
9
9

Klink

20 5 2016

Monteur op Afstand

Deskundig advies en een duidelijke uitleg.

mevrouw
9
9

Mirella

17 5 2016

Monteur op Afstand

Om 10.30 mijn verzoek ingediend, meteen erna een bevestigingsmail en binnen een uur gebeld. Het probleem uitgelegd. Monteur kon meteen aangeven waaraan hij dacht dat het lag. Zijn werkgebied lag niet in Nijmegen, dus werd mijn contact doorgezet naar een andere monteur. Helaas zijn er nog geen uitvoerende monteurs aangesloten in de regio Nijmegen.

Snelle en handige service!
9
8

Wouter

12 5 2016

Monteur op Afstand

Wij zijn prima geholpen door de monteur op afstand van Servidor. Makkelijk online formulier invullen, de volgende ochtend meteen teruggebeld. De monteur aan de telefoon wist duidelijk waar hij het over had, en kon mij (ik ben best een beetje handig) op weg helpen om onze kapotte vaatwasser open te maken, om te kijken of ons probleem een doorgebrand draadje was. Bleek helaas niet zo te zijn, dus de monteur moest alsnog langskomen. De volgende keer dat er weer iets stuk is, dan gaan we zeker weer bellen!

Telefonische diagnose
8
7

Hans

9 5 2016

Monteur op Afstand

Onze Bauknecht wasmachine is bijna 13 jaar oud en gaf een F07-foutmelding. Na wat zoeken op internet bleek het om een elektronische storing te gaan dan wel de koolborstels die vervangen moesten worden. In het eerste geval kan het van alles zijn, het tweede geval is eventueel zelf op te lossen. Om meer zekerheid te krijgen heb ik via monteur op afstand Hans van Dijk gevraagd om mij terug te bellen. Na ca. 1 uur werd ik door hem via Skype gebeld. Nadat ik het probleem had uitgelegd en hij literatuur geraadpleegd had, gaf hij aan dat het vrijwel zeker de koolborstels moeten zijn. Voordeel van Skype is dat de monteur realtime mee kan kijken. Dus deze eraf geschroefd (heel onhandig want zitten aan de andere zijde van de motor en de motor zelf verwijderen durfde ik niet aan). En ja, één koolborstel had nog een kleine cm over, de andere was nog zeker 4 cm. Dus een nieuw setje via internet besteld en de versleten koolborstel vervangen. Wel een prettig gevoel als de wasmachine na het in elkaar zetten ook daadwerkelijk weer een programma draait! Nu loopt de wasmachine weer prima. Gezien de leeftijd van de wasmachine vond ik het te duur om een reguliere monteur langs te laten komen. Een expertadvies via monteur op afstand is dan een prima alternatief. Je kan dan alsnog beslissen om een monteur langs te laten komen als het relatief goedkoop op te lossen is, zelf te gaan sleutelen of (op advies) een nieuwe wasmachine aan te schaffen. Hans, bedankt voor je expertadvies. Het was de juiste diagnose en het probleem is opgelost.

Slimme service, top geregeld!
9
9

WdG

6 5 2016

Monteur op Afstand

Voor een vaag geluid aan onze wasmachine kun je een monteur laten komen. Met de kans dat de reparatie niet meer opweegt tegen nieuwkoop (16 jaar oud). Dé oplossing was MonteurOpAfstand. Hij kon goed advies geven zodat we tegen lage kosten wisten wat we het beste konden doen: niet meer repareren. Top geregeld!

Reparatie wasmachine
8
5

Catherine

29 3 2016

Monteur op Afstand

Uitstekende monteur en goede service van "monteur op afstand"!

koelkast
8
7

Bosch

29 3 2016

Monteur op Afstand

Ik wist niet hoe ik het beschermkapje van de thermostaat van mijn koelkast moest verwijderen. Jan Kers heeft dit uitgelegd, en daarna kon ik hem zelf verwijderen en de thermostaat gaan repareren. Fijne oplossing.

Recensie Monteur op Afstand
9
9

Jan Kers

27 3 2016

Monteur op Afstand

Ik werd ruim binnen de genoemde tijd terug gebeld en ben heel goed geholpen. Door op deze manier met een monteur te spreken heb ik niemand langs hoeven laten komen, wat me enorm veel geld gescheeld je heeft. Ik zou het een volgende keer zeker weer op deze manier doen.

De heer
9
8

PdS

23 3 2016

Monteur op Afstand

Ik kreeg een kundig advies en werd vriendelijk te woord gestaan

snelle vakkundige service
9
9

hans

22 3 2016

Monteur op Afstand

hans is een ervaren monteur. hij heeft me goed op weg geholpen met mijn vaatwasser probleem.

Knipperende wasmachine
9
9

Rutger

3 3 2016

Monteur op Afstand

De wasmachine knipperder een bepaalde code. De hulp hierbij was snel. Helaas kan de wasmachine niet gerepareerd worden. Hiervoor is het zeker waard een monteur op afstand te hebben, aangezien we anders voorrij kosten hadden gehad om een code te ontcijferen. Nu is alles via de telefoon gebeurt en sneller en goedkoper afgehandeld.

Wasmachine trommel
8
8

Carina

1 3 2016

Monteur op Afstand

Door waarschijnlijk een spijker was er een haal(tje) gekomen in de wasmachinetrommel. We wilden graag advies/bevestiging van een expert wat hiermee te doen. Na uitleg hierover konden we ermee aan de slag. Heel fijn dat het op deze manier geregeld kon worden. Scheelt tijd en geld. Snel en vriendelijk te woord gestaan.

Koolborstels
8
8

Petra

20 2 2016

Monteur op Afstand

Het gesprek was kort, maar krachtig. De monteur dacht al snel dat de koolborstels vervangen moesten worden en dat hebben we laten doen. Nu draait de wasmachine weer op volle toeren. Extra service was de betaling aan 'monteur op afstand' na de reparatie, toen duidelijk was dat het inderdaad de koolborstels waren die vervangen moesten worden.

Wasmachine lekt
9
10

Manchet moest worden vervangen

16 2 2016

Monteur op Afstand

Prima service. Zondagavond probleem omschreven per mail. De volgende dag gelijk gebeld, en afspraak gemaakt om de reparatie uit te voeren. Service monteur was zeer vakkundig en vriendelijk. Monteuropstand is zeer zeker aan te raden voor de onhandige mensen zoals ik!

Reparatie wasmachine
8
9

Snel en conform afspraak uitgevoerd

23 12 2015

Monteur op Afstand

Snelle response op mijn oproep via Monteur Op Afstand. Middels een filmpje van het wasmachine-probleem snel tot een diagnose gekomen. Reparatie conform afspraak uitgevoerd.

Nico
10
8

Camphens

22 12 2015

Monteur op Afstand

Prettig verrast vond ik deze site. Omdat ik aardig technisch ben maakte ik mijn wasmachine open omdat hij defekt was. Dankzij het vakkundig advies was de storing in korte tijd verholpen. super goede dienst.

Vaatwasser verstopping
9
9

Gregory

22 12 2015

Monteur op Afstand

Vaatwasser verstopt, goed advies gekregen en probleem verholpen!

Vaatwasser advies mbt waterstop
9
9

Gregory

27 11 2015

Monteur op Afstand

Bij twijfel een expert raadplegen, dus via google hier terecht gekomen en Hans als monteur uitgekozen. Zelf vervangen want mijn vermoedens waren juist. Snelle goede service, aan te bevelen!

React on time
8
9

Tdh

11 11 2015

Monteur op Afstand

Theo called me within 3 hours with FaceTime. He gave instructions on how to check the washing machine. After we ran the normal protocol of the washing machine he advised me to call the official mechanic because it is still within 3 years after the purchase date and that I can get the 'coulance' arrangement. We didn't get any video contact though. This can be an improvement point for the next time.

Mevr
9
9

Brugman

19 9 2015

Monteur op Afstand

Ik had een probleem met de wasmachine. Hij draaide niet meer. De monteur heeft snel vastgesteld wat er kapot was en gelukkig kon de wasmachine gemaakt worden. Zo was het snel geregeld!

Echt super deze service!!!
9
9

Bram

11 9 2015

Monteur op Afstand

Onze Bosch vaatwasser geeft na vier jaar al kuren. De wettelijke minimale garantietermijn van 2 jaar is verstreken, maar Bosch stuurt met alle genoegen een monteur langs. Voorrijkosten ca. 50 euro. Monteur: 8,5 euro per 6 minuten. Plus eventuele kosten voor nieuwe onderdelen. Tjing tjing….Gelukkig vond ik Monteur Op Afstand. Ik heb een afspraak ingepland en de monteur wist in slechts 5 minuten de oorzaak te achterhalen. En gaf daarna een prijzenindicatie van twee mogelijke oplossingen. Voor nog geen 10 euro ben ik in ieder geval een hoop wijzer! Aanrader voor iedereen die technische problemen heeft met zijn/haar witgoed.

Joris
10
10

Joris

10 9 2015

Monteur op Afstand

Topservice! Mijn wasmachine was binnen een kwartier weer gemaakt dankzij de heldere instructies van monteuropafstand.nl. Geen dure voorrijkosten en wachttijden dus.

Dhr.
10
10

Hans

9 9 2015

Monteur op Afstand

Dit was de eerste keer dat ik gebruik maakte van de Monteur op afstand en het is me uitstekend bevallen. Ik liep zelf vast met het oplossen van mijn kapotte vaatwasser na het nalopen van enkele mogelijkheden. Ik stonde al op het punt om een nieuwe te gaan kopen. Tot ik via facetime en Monteur op afstand contact kreeg met één van de monteurs genaamd Theo. Van hem kreeg ik een aantal extra opties waarvan de eerste uiteindelijk leidde tot de oplossing van het probleem. Bedankt mannen!

Mr.
9
9

Rene

28 8 2015

Monteur op Afstand

Was een leuk contact. Men gaf me direct een aantal tips en ter zake kundig. De diagnose voor mijn koelkast was een kapotte thermostaat, ik kreeg goede aanwijzingen hoe ik dat kon vaststellen. Ik heb daarna nog een terugbelverzoek aangevraagd maar ben niet meer gebeld. Ik wilde alleen weten waar ik die 10 euro moest storten :)

Snel duidelijkheid
9
9

Daan Simoons

22 1 2015

Monteur op Afstand

Mijn vaatwasser gaf een foutmelding. Via internet kon ik niet achterhalen hoe het probleem op te lossen. Jan Kers kon mij snel en helder helpen. Hij legde me uit wat ik eerst moest demonteren. 5 minuten later teruggebeld en hem via Skype laten meekijken. Toen werd snel duidelijk dat de vaatwasser z'n tijd gehad had (17 jaar oud) en dat het door interne corrosie niet meer zinvol was om hem te repareren.

Afspraak = afspraak
9
9

Bart Diephuis/advies en klussenburo

16 12 2014

Monteur op Afstand

Voor kluswerkzaamheden bij een klant, vroeg deze of ik ook even naar haar vaatwasser zou kunnen kijken. Ik vind dat je voor dit soort klussen een specialist nodig hebt, en belde vervolgens Witgoed Service Noord. Deze komt vervolgens op het afgesproken tijdstip en repareert binnen no time de vaatwasser op een deskundige manier. Het op deze manier kunnen aansturen en repareren van witgoed was voor mij en de klant een prettige bijkomstigheid. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Kortom, een aanrader.

Wasmachine kapot. Nieuwe kopen of repareren?
8
9

Frans

21 11 2014

Monteur op Afstand

Gelukkig kon ik zelf nog wel vaststellen dat mijn wasmachine van 7 jaar oud problemen had met wegpompen van het waswater en af moest wegen of ik een nieuwe wasmachine wilde gaan kopen of toch laten repareren. Op internet de monteur op afstand gevonden. Door direct met een vakman te praten die het probleem zou kunnen verhelpen en niet met een verkoper die een nieuwe machine aansmeert of callcenter agent die geen praktijk ervaring heeft, heb ik gekozen voor de reparatie. Dit pakte prima uit, want binnen een redelijke termijn stond de monteur op de stoep en is de machine gemaakt. Het voordeel was ook dat hij de juiste pomp bij zich had en binnen de kortste keren het probleem verholpen. Het scheelt tijd (en dus geld) dat de monteur het probleem kent en weet welke type machine het is etc. Ik kan deze kosten baten afweging zonder scrupules ten zeerste aanbevelen.

handig, snel en gratis
10
9

Wim

21 11 2014

Monteur op Afstand

Op de site van de Harense Smid las ik over 'monteur op afstand'. Na aanmelden werd ik al snel gebeld. Een monteur stelde gerichte vragen, waarna ikzelf mijn wasdroger kon repareren. Er hoefde niemand te komen en ik heb geen (voorrij)kosten hoeven maken.

Kleding tussen trommel
9
9

Kenny

13 11 2014

Monteur op Afstand

Wat een super service heb ik gekregen. Ik had nog de zelfde avond een afspraak. Werd netjes op tijd gebeld. We zijn samen gaan kijken na de machine. Na wat handelen wat ik moest uitvoeren van de monteur, kwam hij erachter dat er wat vastzat tussen de trommel. Na uitleg gegeven te hebben hoe alles los moest gehaald worden, heb ik de monteur hartstikke bedankt voor zijn advies. De zelfde avond deed mijn machine het weer na behoren. SUPER bedankt voor de goeie hulp. Ik zeg mensen als u een probleem heb neem altijd contact op met ELWI Electra.

supersnel en zuinig
10
9

Claudia

13 11 2014

Monteur op Afstand

eigenlijk zocht ik een wasmachine-monteur in de buurt, toen zag ik op internet monteuropafstand.nl via Skype had ik binnen no time deze monteur aan de lijn en konden we in beeld en toon, en met indrukken van een paar knopjes aan de wasmachine, vaststellen dat ik - zoals gevreesd - echt een nieuwe nodig had. het scheelde een hoop tijd, er waren geen voorrijkosten en ik had meteen een duidelijk advies, super!

Goede service
8
8

M. van Maanen

11 11 2014

Monteur op Afstand

Ben erg tevreden. Werd vlot, netjes en vakkundig geholpen. Keurige monteur.

Uitsluiten eenvoudige oplossingen
9
7

Patrick

10 11 2014

Monteur op Afstand

Prima service om erachter te komen of het probleem eenvoudig zelf op te lossen is. Zoniet, dan loont het waarschijnlijk om voorrijkosten te betalen!

handig voor DHZ
9
9

Gijs Hobo

3 11 2014

Monteur op Afstand

Als Doe het zelver wil je het liefst je eigen defecte apparatuur repareren. Daar heb je soms wel hulp bij nodig van de vakman. Dat lukt met monteur op afstand heel goed, je kunt je probleem, eventueel met beeld, voor leggen aan een professioneel vakman. Die met je meedenkt en adviezen geeft. Ik heb het geprobeerd bij een defecte vaatwasser en vond het overleg heel prettig. Ga zo door. Gijs Hobo

Mevr.
8
8

Morel

27 10 2014

Monteur op Afstand

Prima service. Duidelijk antwoord.

Goed dienstverlening van de harendsesmid
9
9

Akinci

25 10 2014

Monteur op Afstand

Een heel goed dienstverlening van de harendsesmid! Voor dat je een monteur laat komen kun je op afstand informatie of advies krijgen over de storing van een apparaat ! Heel goede aanrader ik zeg doen !

Lekker makkelijk en snel!
10
10

D. Torenvlied

17 10 2014

Monteur op Afstand

Ondanks het late tijdstip, werd er kort na mijn melding via Skype contact opgenomen. Ik ben met de i-pad naar mijn washok gelopen en met een zaklamp heeft dhr. Dekker meegekeken. Na wat vragen van zijn kant, was het probleem snel bekend. In mijn geval deed het apparaat het na ons contact gewoon weer, wat een mazzel! De pluspunten voor mij waren het directe contact zonder dat er iemand fysiek aanwezig hoeft te zijn, dus geen voorrijkosten en de korte wachtttijd. Ik ben dan ook zeer enthousiast!

Perfect
10
10

Wees niet bang en laat je helpen

16 10 2014

Monteur op Afstand

Ik raad een ieder aan die op het punt staat hun wasmachine uit het raam te smijten gebruik te maken van monteur op afstand. Ipv €350,00 voor een nieuwe was ik €6,50 klaar en geholpen! Mensen" baad het niet schaat het niet" en laat je helpen! Korte beschrijving: Snel Goedkoop Leerzaam Vriendelijke groet

Handig!
9
9

Alja

14 10 2014

Monteur op Afstand

Wat een geniale oplossing. Als je denkt, hoe kan ik me die voorrijkosten besparen, vraag je eerst advies aan de monteur op afstand. Wij hebben het nu 2x gedaan en zijn goed geholpen!